Húsz év tapasztalat


... befektetésiportfólió-kezelő informatikai rendszerek fejlesztésében és támogatásában

Cégünk 2014-ben alakult, de már két évtizede dolgozunk a pénzügyi szoftverek piacán: ezalatt több kisebb-nagyobb banki alkalmazás mellett 1996-ban megalkottunk egy komplex portfóliókezelő szoftverrendszert, amelyet több hazai alap-, letét- és vagyonkezelő szervezet használ a mai napig.

Jelenleg a magas biztonsági követelményeknek megfelelő web-alkalmazások fejlesztése mellett tanácsadással segítjük a pénzügyi, elsősorban értékpapír- és ingatlan-befektetésekkel foglalkozó ügyfeleinket.

Megoldásaink között számos komplex interfész található, amelyek adatkapcsolatot biztosítanak más meglévő informatikai rendszerek (Clavis, NAV-EBT, CEVR stb.) között.

A szoftverfejlesztés során agilis módszertan szerint ügyfeleinkkel szoros együttműködésben dolgozunk. A fejlesztés teljes életciklusára professzionális megoldást nyújtunk a követelmény-elemzéstől a tervezésen és programozáson át az üzemeltetésig. Szoftvereinket automatizált tesztelésnek vetjük alá, és fejlett tesztelési módszerekkel és eszközökkel segítjük ügyfeleink tesztelési feladatait.

kiemelt szakterületeink

portfóliókezelés

befektetésialap-kezelés

biztosítói-, pénztári és egyéni vagyonkezelés

letétkezelés


technológiánk

Gere Tamás

Kardos Imre